top of page

la 13. huhtik.

|

105 Dance Complex-Kotka

Näyttämötaistelun peruskurssi - Kotka

Oletko halunnut kokeilla näyttämötaistelua? Tule huhtikuun 13.04-14.04.2024 peruskurssille oppimaan näyttämötaistelun perusteita Kotkassa! Lauantain työpajassa opetetaan aseetonta taistelua ja sunnuntain työpajassa aseellista taistelua Bokken-miekalla.

Näyttämötaistelun peruskurssi - Kotka
Näyttämötaistelun peruskurssi - Kotka

Time & Location

13. huhtik. 2024 klo 12.00 – 14. huhtik. 2024 klo 16.00

105 Dance Complex-Kotka, Haltijantie 2, 48350 Kotka, Finland

About the Event

Näyttämötaistelu on oma näyttämöilmaisun erikoisalueensa, jossa opiskellaan tapoja esittää taistelukohtauksia lavalla tai kameralle kaikille osapuolille turvallisin tavoin. Tarkkaan koreografioidut näyttämötaistelut ovat huikeaa katseltavaa.

Harjoitteluun kuuluu parin kuuntelemista ja oikean voiman käyttöä, tarkoituksena ei ole koskaan satuttaa ketään. Näyttämötaistelussa harjoitellaan, miten luodaan illuusio lyönneistä, kaadoista, potkuistanja heitoista, että ne näyttävät aidoilta. Näyttämötaistelu on enemmän pariakrobatiaa tai tanssia kuin itse kamppailua. 

Näyttämötaistelun harjoitteleminen on hauskaa ja hyödyllistä, sillä se opettaa kontaktia ja fyysistä yhteistyön kuuntelua. Se kehittää koordinaatiota, ketteryyttä, tilan hahmottamista, tarkkaavaisuutta ja kehonhallintaa.

Oletpa sitten teatterin, tanssin tai sirkuksen ammattilainen tai harrastaja, joka haluaa oppia esiintymistä ja koreografioiden luomista, tule näyttämötaistelutyöpajaan!

Työpajan ikäraja on 15 vuotta. Opetus on suomeksi tai tarvittaessa englanniksi.

Mukaan tarvitset:

  • Mukavat vaatteet
  • Kengät, joista ei jää jälkiä lattiaan
  • Hanskat (esim. työhansikkaat)
  • Vesipullon
  • Iloista mieltä

OSOITE

Haltijantie 2, Karhuvuori, Kotka / 105 Dance Complex-Kotka

AIKATAULU

La 13.4. klo 12.00–17.00,  sis. tunnin lounastauon

Su 14.4. klo 11.00–16.00, sis. tunnin lounastauon

HINTA JA MAKSU

Kurssin hinta on 70 € 

Dramatic Combat Finland ja näyttelijäliiton jäsenille 60 €

Voit myös osallistua yhtenä päivänä 35 € hintaan

Maksu ke 10.4. mennessä tilille FI82 6601 0001 0767 36 / Dramatic Combat Finland ry. 

Viitenumero: 202471

KURSSIN VETÄJÄT 

Henry Holopainen

Dramatic Combat Finland ry:n opettaja oppilas, esiintyjä ja stuntti. Henry on esiintynyt monissa ammattilaistuotannoissa sekä teatterissa että TV- ja elokuvatuotannoissa. Henry on harrastanut teatteria vuodesta 1996 alkaen. Henry on Nordic Stgae Fight Society:n sertifioitu näyttämötaisteilija ja on ollut DCF: n aktiivinen jäsen vuodesta 2016.

Iiro Heikkilä

Dramatic Combat Finland ry:n ja Nordic Stage Fight Society:n opettaja, esiintyjä ja stuntti. Iirolla on tanssi- ja sirkustausta. Iiro valmistui opettajaksi Nordic Stage Fight Society:n mentor ohjelmassa 2019 ja on siitä asti ollut DCF:n opettaja Oula Kitin kanssa. Iiro on esiintynyt lukuisissa ammattilaistuotannoissa teattereissa ja TV- ja elokuvatuotannoissa vuodesta 2004.

Kurssin järjestää Dramatic Combat Finland ry

Dramatic Combat Finland on Suomen suurin ammattilaisryhmä näyttämötaistelun ja stunt- työn koulutusta tarjoavana yhdistyksenä. Dramatic Combat Finland toimii Nordic Stage Fight Societyn alaisuudessa, joka on näyttämötaistelun kattojärjestö Pohjoismaissa. Dramatic Combat Finland on järjestänyt näyttämötaistelutyöpajoja ja tarjonnut koreografisia palveluja ja esiintyjiä teattereihin, sekä TV- ja elokuvatuotantoihin Suomessa vuodesta 2007 lähtien. Lisätietoja www.dramaticcombat.fi

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page