top of page

su 24. maalisk.

|

Sirkus Taika-Aika, Rovaniemi

Näyttämötaistelun peruskurssi ROVANIEMI

Oletko halunnut kokeilla näyttämötaistelua? Tule maaliskuun 24.-25.03.2024 peruskurssille oppimaan näyttämötaistelun perusteita Rovaniemellä! Sunnuntai työpajassa opetetaan aseetonta taistelua ja maanantai työpajassa aseellista taistelua Bokken-miekalla.

Registration is closed
See other events
Näyttämötaistelun peruskurssi ROVANIEMI
Näyttämötaistelun peruskurssi ROVANIEMI

Time & Location

24. maalisk. 2024 klo 11.00 – 25. maalisk. 2024 klo 15.00

Sirkus Taika-Aika, Rovaniemi, Lampelankatu 23 C, 96320 Rovaniemi, Finland

About the Event

Näyttämötaistelu on oma näyttämöilmaisun erikoisalueensa, jossa opiskellaan tapoja esittää taistelukohtauksia lavalla tai kameralle kaikille osapuolille turvallisin tavoin. Tarkkaan koreografioidut näyttämötaistelut ovat huikeaa katseltavaa.

Harjoitteluun kuuluu parin kuuntelemista ja oikean voiman käyttöä, tarkoituksena ei ole koskaan satuttaa ketään. Näyttämötaistelussa harjoitellaan, miten luodaan illuusio lyönneistä, kaadoista, potkuistanja heitoista, että ne näyttävät aidoilta. Näyttämötaistelu on enemmän pariakrobatiaa tai tanssia kuin itse kamppailua. 

Näyttämötaistelun harjoitteleminen on hauskaa ja hyödyllistä, sillä se opettaa kontaktia ja fyysistä yhteistyön kuuntelua. Se kehittää koordinaatiota, ketteryyttä, tilan hahmottamista, tarkkaavaisuutta ja kehonhallintaa.

Oletpa sitten teatterin, tanssin tai sirkuksen ammattilainen tai harrastaja, joka haluaa oppia esiintymistä ja koreografioiden luomista, tule näyttämötaistelutyöpajaan!

Työpajan ikäraja on 15 vuotta. Opetus on suomeksi tai tarvittaessa englanniksi.

Mukaan tarvitset:

  • Mukavat vaatteet
  • Kengät, joista ei jää jälkiä lattiaan
  • Hanskat (esim. työhansikkaat)
  • Vesipullon
  • Iloista mieltä

OSOITE

Sirkus Taika-Aika, Lampelankatu 23 C, Rovaniemi

AIKATAULU

Su 24.3 klo 12.00–18.00, sis. tunnin lounastauon

Ma 25.3. klo 10.00–16.00, sis. tunnin lounastauon

HINTA JA MAKSU

Kurssin hinta on 90 €

Dramatic Combat Finland, näyttelijäliiton jäsenille ja Sirkus Taika-Ajan harrastajille 70 €

Voit myös osallistua yhtenä päivänä 50 € hintaan

Maksu su 24.3. mennessä tilille FI82 6601 0001 0767 36 / Dramatic Combat Finland ry.

Viitenumero: 202484

KURSSIN VETÄJÄT 

Henry Holopainen

Dramatic Combat Finland ry:n opettaja oppilas, esiintyjä ja stuntti. Henry on esiintynyt monissa ammattilaistuotannoissa sekä teatterissa että TV- ja elokuvatuotannoissa. Henry on harrastanut teatteria vuodesta 1996 alkaen. Henry on Nordic Stgae Fight Society:n sertifioitu näyttämötaisteilija ja on ollut DCF: n aktiivinen jäsen vuodesta 2016.

Iiro Heikkilä

Dramatic Combat Finland ry:n ja Nordic Stage Fight Society:n opettaja, esiintyjä ja stuntti. Iirolla on tanssi- ja sirkustausta. Iiro valmistui opettajaksi Nordic Stage Fight Society:n mentor ohjelmassa 2019 ja on siitä asti ollut DCF:n opettaja Oula Kitin kanssa. Iiro on esiintynyt lukuisissa ammattilaistuotannoissa teattereissa ja TV- ja elokuvatuotannoissa vuodesta 2004.

Kurssin järjestää Dramatic Combat Finland ry

Dramatic Combat Finland on Suomen suurin ammattilaisryhmä näyttämötaistelun ja stunt- työn koulutusta tarjoavana yhdistyksenä. Dramatic Combat Finland toimii Nordic Stage Fight Societyn alaisuudessa, joka on näyttämötaistelun kattojärjestö Pohjoismaissa. Dramatic Combat Finland on järjestänyt näyttämötaistelutyöpajoja ja tarjonnut koreografisia palveluja ja esiintyjiä teattereihin, sekä TV- ja elokuvatuotantoihin Suomessa vuodesta 2007 lähtien. 

Lisätietoja www.dramaticcombat.fi

Share This Event

Event Info: Events
bottom of page